Pages

Ads 468x60px

Featured Posts Coolbthemes

kumpulan driver acer

Download Gratis Driver Acer 3864 untuk XP


Pada postingan sebelumnya, pada blog saya ini telah saya upload driver laptop untukAcer 4730Acer 4315Acer 3864Fujitsu 6010Toshiba Satelit U305 Toshiba A65 dan driver printer canon

Pada kesempatan ini saya akan posting driver Acer aspire 3864, posingan ini saya maksudkan untuk memudahkan teman-teman dalam mencari driver-driver laptop / notebook untuk OS Windows XP.
Karena seperti kita ketahui pada saat ini suplyer laptop kadang hanya memberikan driver untuk Vista, padahal banyak orang yang masih teramat cinta untuk menggunakan OS Windows XP.
Berikut ini adalah Driver Acer 3864 untuk windows XP.
Silahkan download di bawah ini : Gratis lho..




acer3864 >> vga
acer3864 >> Modem
acer3864 >> Touchpad
acer3864 >> lan
acer3864 >> Chipset
acer3864 >> Launch Manager
acer3864 >> CardRdr
acer3864 >> btw
acer3864 >> BTlogo
acer3864 >> Audio
acer3864 >> 802abg
acer3864 >> 802abg

Oce boz... Semoga bermanfaat



Download Gratis Driver Acer 3260 Untuk XP


Ini Driver Laptop lagi neh, yang sekarang ini driver aspire Acer 3260, kalo yang dulu-dulu dah ada driver Laptop untuk Acer aspire 4730, Acer aspire 4315, Acer aspire 3864, Fujitsu 6010, acer 5500z, Toshiba Satelit U305 dan Toshiba A65.

Semua Link download mengarah ke ziddu, karena kalo numpang ke ziddu, kan upload dapat dollar, he, lumayanlah untuk pemula kayak gue..
Satu lagi, Seluruh file ini dalam bentuk rar jadi di ekstrak dulu agar dapat digunakan, rar-nya gak ada passwordnya kok, kalo pembaca pernah ketemu ama file rar yang ada passwordnya, baca tutorial menjebol password rar ini, ya semoga pembaca tidak terkendala lagi dengan hadangan password.

Sekarang kita kembali lagi ke tema saat ini tentang driver acer 3260.
Langsung aja deh, download di bawah ini, jangan lupa commandnya ya....


acer3260eNet

acer3260 Audio

acer3260 vga

acer3260vga

acer3260ePM

acer3260eSetting

acer3260EZDock

acer3260ePresent

acer3260ePM

acer3260modem

acer3260LaunchM

acer3260Lan

acer3260ePerFor

acer3260Touchpad

acer3260Chipset
Silahkan disedot, semoga bermanfaat, jgn lupa coment nya ya bro...

Driver Acer 4315 untuk XP


Berikut ini adalah driver Acer 4315 untuk XP
mungkin pernah di antara kita yang menginstal XP di laptop Acer, tapi driver yang tersedia adalah driver vista, nah disini kami sediakan driver untuk windows XP untuk acer aspire 4315

AHCI intel acer 4315 >> AHCI intel acer 4315
Camera Chihoni Acer 4315 >> Camera
Camera Bison >> Camera Bison
Audio Acer 4315 >> audio
chipset Acer 4315 >> chipset
CCD-Suyin Acer 4315 >> CCD-Syin
LAN Acer 4315 >> LAN
Toucpad >> Touchpad

ini baru separonya, untuk driver VGA, Launch manager, Modem dan werelessnya akan saya posting pada kesempatan berikutnya
Selain itu juga ada driver laptop lainnya untuk Acer 4730, Acer 4315, Acer 3864, Fujitsu 6010, Toshiba Satelit U305 dan Toshiba A65.
trim...

Driver Acer Aspire 4315 untuk Windows XP


Pada blog ini juga disediakan driver laptop untuk Acer aspire 4730, Acer aspire 4315, Acer aspire 3864, acer 3260, acer 5500z, Fujitsu 6010, Toshiba Satelit U305 dan Toshiba A65.

Berikut ini merupakan postingan lanjutan dari sebelumnya, dimana pada postingan terdahulu telah dimuat Driver Acer 4315 untuk ahci, camera, audio, ccd-suyin, chipset dan lan.
nah ini adalah lanjutannya yang akan berisi driver Acer 4315

Driver Acer 4315
Launch Manager Acer 4315 >> Launch Manager
Modem Foxcon Acer 4315 >> Modem Foxcon
Modem Lite-on Acer 4315 >> Moden Lite-on
VGA Acer 4315 >> VGAWereless Atheros Acer 4315 >> Wereless Atheros
Wereless Broadcom Acer 4315 >> Wereless Broadcom

Demikian Postingan saya tentang Driver Acer Aspire 4315. Semoga bermanfaat Untuk pengunung Blog saya. trims...

Download Gratis Driver Acer 3864 untuk XP


Pada postingan sebelumnya, pada blog saya ini telah saya upload driver laptop untukAcer 4730Acer 4315Acer 3864Fujitsu 6010Toshiba Satelit U305 Toshiba A65 dan driver printer canon 

Pada kesempatan ini saya akan posting driver Acer aspire 3864, posingan ini saya maksudkan untuk memudahkan teman-teman dalam mencari driver-driver laptop / notebook untuk OS Windows XP.
Karena seperti kita ketahui pada saat ini suplyer laptop kadang hanya memberikan driver untuk Vista, padahal banyak orang yang masih teramat cinta untuk menggunakan OS Windows XP.
Berikut ini adalah Driver Acer 3864 untuk windows XP.
Silahkan download di bawah ini : Gratis lho..




acer3864 >> vga
acer3864 >> Modem
acer3864 >> Touchpad
acer3864 >> lan
acer3864 >> Chipset
acer3864 >> Launch Manager
acer3864 >> CardRdr
acer3864 >> btw
acer3864 >> BTlogo
acer3864 >> Audio
acer3864 >> 802abg
acer3864 >> 802abg

Oce boz... Semoga bermanfaat

Download Gratis Driver Acer 3260 Untuk XP

Ini Driver Laptop lagi neh, yang sekarang ini driver aspire Acer 3260, kalo yang dulu-dulu dah ada driver Laptop untuk Acer aspire 4730, Acer aspire 4315, Acer aspire 3864, Fujitsu 6010, acer 5500z, Toshiba Satelit U305 dan Toshiba A65.

Semua Link download mengarah ke ziddu, karena kalo numpang ke ziddu, kan upload dapat dollar, he, lumayanlah untuk pemula kayak gue..
Satu lagi, Seluruh file ini dalam bentuk rar jadi di ekstrak dulu agar dapat digunakan, rar-nya gak ada passwordnya kok, kalo pembaca pernah ketemu ama file rar yang ada passwordnya, baca tutorial menjebol password rar ini, ya semoga pembaca tidak terkendala lagi dengan hadangan password.

Sekarang kita kembali lagi ke tema saat ini tentang driver acer 3260.
Langsung aja deh, download di bawah ini, jangan lupa commandnya ya....


acer3260eNet

acer3260 Audio

acer3260 vga


acer3260vga

acer3260ePM

acer3260eSetting

acer3260EZDock

acer3260ePresent

acer3260ePM

acer3260modem

acer3260LaunchM

acer3260Lan

acer3260ePerFor

acer3260Touchpad

acer3260Chipset
Silahkan disedot, semoga bermanfaat, jgn lupa coment nya ya bro...

Download Driver Acer Aspire 5500z

Berikut ini merupakan driver Acer aspire 5500 untuk windows XP.
Pada postingan sebelumya juga sudah terdapat beberapa driver Acer Aspire untuk seri :

Acer aspire 4315

Acer aspire 4730

Acer aspire 3864

Acer aspire 3260

Acer 3260

Acer aspire M1641

Acer Aspire 5500z


dan beberapa driver laptop lainnya :

Toshiba A65

Fujitsu 6010

Toshiba Satelit U305


dan beberapa driver printer canon

Nah bagi yang membutuhkan Driver Acer aspire 5500 silahkan download dibawah ini :





Acer aspire 5500z >> BTW

Acer aspire 5500Z >> Audio

Acer aspire 5500Z >> Chipset

Acer aspire 5500Z >> eLock

Acer aspire 5500Z >> ePresentation

Acer aspire 5500Z >> ePerformance

Acer aspire 5500Z >> Grid

Acer aspire 5500Z >> eSettings

Acer aspire 5500Z >> Intel VGA

Acer aspire 5500Z >> LAN

Acer aspire 5500Z >> Touchpad

Acer aspire 5500Z >> Modem

Acer aspire 5500Z >> LaunchM

Oke tuh, sudah bisa disedot semua, jangan malu-malu yam bro..
Semoga bermanfaat..

Download driver Acer Aspire 4330

Pada kesempatan kali ini saya akan posting driver acer aspire 4330 untuk Windows XP.
Pada postingan sebelumnya saya telah memposting beberapa driver acer aspire untuk Windows XP, diantaranya :

Acer aspire 5500z

Acer aspire 4315

Acer aspire 4730

Acer aspire 3864

Acer aspire 3260

Acer aspire M1641


dan beberapa driver laptop lainnya :

Toshiba A65

Fujitsu 6010

Toshiba Satelit U305

serta driver printer canon

Nah bagi yang membutuhkan Driver Acer aspire 4330 silahkan download dibawah ini :


Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 7:39 AM

Download Aplikasi FACEBOOK Update Terbaru 2012 ( FACEBOOK UNTUK SELULER )

Download Aplikasi FACEBOOK Terbaru 2012 - Pada kesempatan ini ane ingin berbagi untuk semua APLIKASI HP Lover dimanapun berada. Pasti sudah pada punya HP bukan? apakah Handphone agan juga sudah mendukung Java, Bisa Internet sekelas GPRS? itu sudah cukup untuk persyaratan agar bisa download aplikasi facebook versi HP, lagian sekarang sudah banyak HP murah tapi sudah mendukung Java, apakah itu ponsel cina ( yang terbilang sangat murah dengan fitur segudang, cuma Rp.300rb an dapat ponsel cina dengan dukungan aplikasi java ), ponsel nokia, samsung, sony ericsson dll.
Setelah HP tersedia, sekarang bagaimana cara download langsung dari HP? cari menu layanan internet di HP agan kemudian masukkan alamat d.facebook.com/install setelah itu agan akan langsung download gratis facebook versi mobile. 
Sebenarnya aplikasi facebook ini sudah ane bahas sebelumnya, namun karena ada versi terbaru maka tidak ada salahnya agan hapus aplikasi FB yang lama, dan silahkan download gratis FB untuk HP versi baru. Untuk Update perubahan nya ane lihat di tampilan start up/ tampilan pertama nya pakai kotak - kotak sebanyak lima buah, sedangkan versi sebelumnya, sebelum masuk ada tertulis " Loading..." dan juga setelah masuk akan ada tambahan satu tombol untuk mengambil foto langsung dari HP setelah itu bisa dijadikan sebagai update status terbaru. keren bukan...? selamat mencoba... 
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 4:50 AM

Download Gratis Driver Printer Canon

Berikut ini saya adalah driver printer canon yang mungkin saja anda butuhkan. Driver printer ini sangat dibutukan untuk menyelaraskan hubungan antara System operasi dengan hardware dalam hal ini adalah printer.



Cara melakukan instalasi driver printer ini dapat anda lihat DISINI.

Untuk saat ini saya akan posting beberapa driver printer merk canon.

Untuk seri canon lain akan saya upload segera.



Seluru file ini berbentuk rar dan anda harus meng-ekstraknya terlebih dahulu agar dapat dipergunakan dengan semestinya.





Driver Canon ip100 >> Canon ip1000

Driver Canon ip1700>> Canon ip1700

Driver Canon ip1880 >> Canon ip1880

Driver Canan 1200 >> Canon 1200

Driver Canon 1980 >> Canon 1980

Canon driver S200SPx >> Driver canon S200SPx_01G

Canon MP 530 >> Canon MP 530 (Win 98 & ME)

Canon MP 530 >> Canon MP 530 ( Win XP)

Canon MP 150 >> Canon MP 150

Demikian tentang Canon driver

Semoga bermanfaat.. 
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 4:48 AM

kamus indonesia-inggris untuk hp

Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 4:49 AM

free download pes12-patch


  Download PESEdit 3.4 PES 2012 + Euro 2012 Patch . Pada postingan kali ini admin webawang akan menginformsikan kepada anda tentang patch PES 2012 terbaru , yaitu PESEdit 3.4 . Selain menginformasikan tentang PESEdit 3.4 disini juga akan ditambah info tentang Patch PES 2012 Untuk Euro 2012 . Simak terus artikel ini

Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 4:43 AM

Cara ganti nama facebook lewat hp (new)

oke langsung saja saya bahas trik nya,.
1. Ganti nama kalian ke nama yang pertama DISINI
2. Jika sudah langsung saja klik DISINI

3. Nanti akan muncul kaya gini s0188.jpg ..langsung muncul kata kata dasar mark kampret sll update lol
4. Setelah muncul gambar kaya gitu langsung saja copy dibwah ini dan masukkan di address bar kalian

Lanjutkan dan Selamat kalian sukses dalam tahap ini..
Ikuti langkah-langkahnya dengan benar..
5. Ganti pasword baru kalian ubah kata sandi email lewati saja,klik LANJUTKAN
6. Akun sudah diverivikasi-SELAMAT ,klik LANJUTKAN
7. Tinjau dan perbaiki tanggal lahir anda lewati saja,klik KIRIM tinjau dan perbaiki nama kalian,nah silahkan klik GANTI
8. Silahkan masukan nama baru kalian,kalau sudah klik KIRIM
9. Akun dibuka,sekarang kalian bisa masuk,Klik MASUK
semoga berhasil dan selamat mencoba
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 4:33 AM

BitDefender Total Security 2012 x86 x64

BitDefender Total Security 2012 provides Internet-connected families with the latest protection against Web-based attacks, faster performance for secure online gaming, and unrivaled parental controls. Stop viruses and spyware cold, Proactive protection stops new viruses and malware that other products miss.

Choose you view
Match the interface to your level of comfort by selecting between Basic, Intermediate, or Expert settings and quickly create shortcuts to frequently used controls.

SafeGuard Your Privacy
Eliminate the chances your data and conversations are leaked to others over email, Facebook, IM, or websites that track your online activities.

Manage Your Home Network
Control the security of your entire network from a single location.

Firewall Protection
Establish a two-way firewall with just a few clicks, to continuously monitor your Internet connections and prevent unauthorized access even over a Wi-Fi network.

Keep Your Family Safe
With parental controls you’ll receive reports, by browser, email, or cell phone, on recent online activity for each child’s computer in your home network.

Eliminate Spam
Send unwanted or malicious email and attachments straight to the trash, so they never reach your Inbox.

Play and Work Seamlessly
Automatically activate Game, Laptop, or Silent Mode to minimize interruptions, prolong battery life, or reduce system load to ensure seamless and secure gameplay.

Video Library
A new collection of step-by-step videos helps you navigate through common security challenges

Install Instructions - Tested and Working on Win 7
1]Uninstall if you have any installed any other version of BitDefender
2]Restart your computer – this is must
3]Disable/unplug your internet connecction and start installation.
4]Run installer with administrator permissions
5]Choose Evolution verison and continue installation.
6]Restart after installation completed (if asked to restart)
7]Enable back internet connection and update antivirus
8]After completing update restart your pc to safemode (F8)
9]In safemode- Extract “BD2012_LTPATCH.rar"
10]Now Run “Patch.exe” as administrator and follow on screen instuctions.
11]once patch is done, restart to normal mode and update your BitDefender.
12]Every thing is done now ! your copy of BD is patched till 12500+ Days

Patch is clean Scanned By kaspersky Internet Security 2012

Free Download BitDefender Total Security 2012 x86 x64 include Patch
From Bitshare | Download As A Free Users No Download Size Limit
Part01 Part02 Part03 Part04 Part05
From FileSonic | Buy Premium Before Download To Get Resumable Support & Max Speed
Part01 Part02 Part03 Part04 Part05
From Filepost
Part01 Part02 Part03 Part04 Part05


Read more: http://freewddl.blogspot.com/2012/01/bitdefender-total-security-2012-x86-x64.html#ixzz1yKezedtd
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 4:32 AM

WYSIWYG Web Builder v8.0.3

Web Builder is a WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) program used to create web pages. WYSIWYG means that the finished page will display exactly the way it was designed. The program generates HTML (HyperText Markup Language) tags while you point and click on desired functions; you can create a web page without learning HTML. Just drag and drop objects to the page position them anywhere you want and when youre finished publish it to your web server (using the built in Publish tool). Web Builder gives you full control over the content and layout of your web page.

WYSIWYG Web Builder features:
• No HTML knowledge needed!
• Drag and drop objects from the toolbox on the page anywhere you like!
• Site Management. Easily add, edit, clone and structure your web pages from a single file.
• Customizable menus, toolbars, keyboard accelerators, dockable windows, tabs, autohide windows.
• Form layout object to create forms, including actions, hidden fields etc.
• Supports Form fields: Editbox, TextArea, Checkbox, Radiobutton, Combobox and Button.
• Form Wizard to create form in 4 steps. Select from a dozen ready-to-use forms.
• Rich text support: text object can contain different fonts, colors, links and sizes.
• Custom HTML object to insert your own HTML or javascripts.
• ActiveX, JAVA, Flash, Windows Media player, Quicktime, Real Audio and other Plug-In support.
• Publish your entire web site, a single page or a group of pages (to local drive or a web server) .
• Built-in Photo Gallery maker, with lots of cool features like picture frames!
• Built-in Banner maker.
• Rollover images.
• Bulleted Lists: Circle, Disc, Square, Numeric (1, 2, 3), Alpha (a, b, c) , Roman (I, II, III) and custom images.
• Image maps.
• Customize scrollbar colors for Microsoft Internet Explorer.
• Navigation bars.
• Tab Menus.
• Slide Menus.
• Ready-to-use javascripts.
• Template support. Already more than 100 templates available!
• Insert Symbols (special characters).
• Slide Show component .
• Support for third-party add-ons, using the Web Builder Component Developers Kit.
• Import existing HTML pages.
• Hyperlink Style Sheet, to customize the colors/formatting of hyperlinks.
• Built-in Popup support.
• Show optional rulers and ruler guides.
• Page transitions in Page Properties.
• Inline Frame component (IFRAME).
• Go menu: easily create a drop-down navigation menus.
• Menubar: powerful menu script that can mimic complex menus found in popular GUI applications.
• Shape object (Rectangle, Round rect, Ellipse, Diamond, Hexagon, Octagon, Parallelogram, Triangle, Trapezoid, Arrows, Flag, Flower, Heart, Signs, Stars, Talk Bubbles and much more!).
• Embedded OLE component.
• Master page object. This allows you to re-use objects from other pages (master page concept).
• Layer Object for advanced layout possibilities.
• Find/Replace for text objects.
• Validation tools for form components: EditBox, Combobox and TextArea.
• Rotation for shapes and images.
• Properties Inspector for quick object manipulation.
• Ability to group/ungroup objects.
• Image tools: Contrast, Brightness, Hue/Saturation, Flip, Rotate, Resample, Crop and Stencils.
• Image effects: GrayScale, Negative, Sepia, Blur, Soften, Sharpen, Noise, Emboss and more!
• Drawing tools: Line, Line + Arrows, Scribble, Polygon, Curve and Closed Curve.
• Photo gallery border styles/ photo frames.
• Images, shapes and form controls have a new Events Page, to easily add actions to object events!
• The PayPal eCommerce Tools are the quickest and easiest way to add eCommerce to your web site!
• RSS Feed object with podcast option.
• Blog with built-in RSS feed option.
• Google compatible sitemap generator
• and much much more!

Free Download WYSIWYG Web Builder v8.0.3 | 17.5 MB
From ShareVnn or Mediafire
Pass: softvnn.com


Read more: http://freewddl.blogspot.com/2012/02/wysiwyg-web-builder-v803.html#ixzz1xg9aVqKS
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 3:47 AM

CoffeeCup HTML Editor 2008 Portable

The CoffeeCup HTML Editor is 2 Editors in 1. If you know HTML or want to learn more use the powerful and easy Code Editor that has set the standard since 1996. To make pages fast, or without knowing HTML use the drag and drop WYSIWYG Visual Editor. You can also go back and forth between the Code and Visual Editors to create remarkable Websites in a snap. CoffeeCup comes with more than 100 DHTML & JavaScripts, a DHTML Menu wizard, 25,000 Graphics and Photos including over 1,000 XP Style Icons. It also has Built-in FTP Uploading and easy to use Table, Frame, Font, and Form Designers.

Preview your work in any browser or use the exclusive Split Screen preview. Other features include a Project Manager, Flash Text Wizard, Color Scrollbar Wizard, StyleSheet Editor, List Wizard, Image Mapper, Website Color Schemer and Free Upgrades and Support for life.



Read more: http://freewddl.blogspot.com/2009/01/coffeecup-html-editor-2008-portable.html#ixzz1xgDBjCZy
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 6:30 AM

CodeGear Delphi for PHP v2.1.0.1083

Only Delphi for PHP provides both code and design views of PHP applications in the IDE. The design view of the application and enables the developer to build user interfaces, database connections and more by dragging and dropping components from the Tool Palette onto a form.

Properties and events can be set via the Object Inspector and changes to properties such as font, color and size are immediately reflected in the design view.

Delphi for PHP 2.0 The RAD visual PHP development environment. The only development solution for drag-and-drop visual design for PHP.

Download CodeGear Delphi for PHP v2.1.0.1083 | 74,6 MB



Read more: http://freewddl.blogspot.com/2009/01/codegear-delphi-for-php-v2101083.html#ixzz1xgCDlWrE
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 6:26 AM

Macromedia Dreamweaver v8.0.2 Portable

Web development tool, enabling users to efficiently design, develop and maintain standards-based websites and apps. Dreamweaver 8 is the industry-leading web development tool, enabling users to efficiently design, develop and maintain standards-based websites and applications.

Work with the industry's leading web development tool.

Use a world-class design and code editor in one tool.
Learn one tool, then learn from the tool.

Dreamweaver supports and guides users as their skills grow and web technologies evolve, facilitating easy and quick adoption of new technologies and methodologies.
Add video easily.

With Dreamweaver 8 and Flash Video, it's a snap to place video content on the web. Drag and drop Flash Video into Dreamweaver 8 to quickly incorporate video to websites and applications.
Simplify CSS.

The unified CSS panel provides a powerful and easy way to understand the cascade of styles applied to content as well as quick access to making changes without having to navigate a lot of code through trial and error.
Get started with XML.

Simply point a web page to an XML file or a URL of an XML feed and Dreamweaver will introspect it to enable dragging and dropping the appropriate fields onto the page.
Tap into the vast Dreamweaver community.

Over three million strong, the Dreamweaver community offers many benefits, including the Macromedia Developer Center, developer certification programs, training and seminars, user forums, and independent community support sites. More than 800 free downloadable extensions are available through the Macromedia Dreamweaver Exchange.

Download Macromedia Dreamweaver v8.0.2 Portable | 56 MB


Read more: http://freewddl.blogspot.com/2008/12/macromedia-dreamweaver-v802-portable.html#ixzz1xgBe9e5L
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 6:24 AM

Nero Micro v11.0.23.100 Portable

Nero is one of the largest and most renowned programs for burning and copying CDs and DVDs, Blue-Ray and HD-DVDs, known for writing quickly, safely and reliably, and is very easy to move. Lets you save your files, photos and music in seconds with the option to continue recording as many times as you like until the media capacity is exhausted. Nero is compatible with: Audio: AAC, AIFF, AIF, CDA, AC3, MP3, MP4, OGG, OGM, WAV, WMA, FLAC Video: ASF, AVI, DV, MPEG, DAT, MP4, MOV, VOB Media: CD-R, CD-RW, DVD ± R, DVD ± RW, DVD-RAM, DVD ± R DL, BD-R, BD-RE, BD-R DL, BD-RE DL Disk Images: NRG, CUE, ISO, AVCHD, BDMV, UDF

Homepage: http://www.nero.com/

Download Nero Micro v11.0.23.100 Portable | 87 MB

Read more: http://freewddl.blogspot.com/2012/06/nero-micro-v11023100-portable.html#ixzz1xg8xgbug
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
Posted by: andi fardinata nama blog, Updated at: 6:13 AM

counter

free counters

About Me

My Photo
ponorogo, jawa timur, Indonesia